Allmänna Villkor

Allmänna villkor

Av och Ombokning av tid - Enstaka uppdrag
Av- eller ombokning av tid måste ske minst 2 kalenderdagar innan bokat arbete. Om Av- eller ombokning sker inom 2 dagar utgår full debitering för tjänsten. Detta gäller även vid sjukdom som orsak.

Av och Ombokning av tid vid hemstädning med interval. Enligt din avtalsvillkor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst! Boka en provstädning för endast 99kr/tim, priset är efter RUT-avdrag. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter.

Städning till fastpris

Ibland är timmarna för få och måstena för många. Därför ring Dust & Shine. Vi hjälper dig med regelbunden städning och mer flow i vardagen!.

Trygghet och säkerhet

Det är av eget intresse om du vill släppa ut något av ditt hemskyddsåtgärd. Vi har rutiner för hur vi hanterar nycklar och larmkoder och andra kanske känsliga uppgifter. Alla som arbetar hos oss får lämna in utdrag ur belastningsregistret. Alla genomgår en introduktionsutbildning hos oss och skriver på ett sekretessavtal.

Hur betalar jag

Du betalar i efterhand via e-faktura eller pappersfaktura. För den senare tillkommer 25kr i faktureringsavgift per utskickad faktura.

Faktura skickas ut månadsvis (till exempel jobb [städning] gjort för den här månaden, faktura skickas ut i första veckan i nästa månad och så vidare.) Eller som överenskommits av kunden att betala i samma månad jobb gjort.

Betalning måste göras inom 10 dagar från det att fakturan skickas / tas emot för privata kunder. För eventuell sen betalning kan en extra avgift läggas till via faktura tillhandahållaren.

Rabatt: om jag får en kund kontakt genom dig ska du få 10% avbetalning från nästa städning. Endast när kundens städning är klar.

OBS: Introducera en kund till oss får du 10%. VILLKOR- Introducerat kund ska ha bokat minst 2 städning hos oss för att du ska får en 10% på din nästa bokat städning hos oss.

Personalpolicy

Alla våra medarbetare är anställda hos Dust & Shine. Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi ser till att det alltid är samma människor som arbetar hos dig.

Det gör att du kan lita på att din nyckel aldrig hamnar på villovägar och att ingen okänd kommer och snokar bland dina saker. Dessutom blir resultatet alltid som bäst när vi kan ditt hems minsta vrå.

Försäkringsärenden

Vid eventuella försäkringsärenden som uppstår följer Dust&Shine vårt försäkringsbolags beslut om skadereglering. Dust&Shine har ansvarsförsäkring tecknad med Länsförsäkringar.

Efterfrågan av miljövänliga produkter ökar hela tiden hos våra kunder och att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ ser vi i dag som en viktig del av verksamheten.

Som företagare vill vi också dra vårt strå till stacken för att få en miljövänligare värld.

Hur gör vi med nyckeln

Det bestämmer du som kund. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel, och då följer vi SSF´s rekommendationer för nyckelhantering, du kan välja att låsa upp när vi kommer och låsa när vi går, att låta grannen öppna och låsa eller på något annat sätt som vi kommer överens om.

Godkänd för F-skatt

Registrerade för Moms

Skuldsaldo Noll

Godkänd Kredithistorik

Kund referenser

 • Kund från Lund

  " Jag anlitade Dust & Shine för första gången så har jag fått mer fritid, nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter såsom att ta en promenad med min familj."
  - - -Hanna Olof

 • Kund från Malmö

  " När någon annan städar framkommer ofta synpunkter på hur det är utfört. Med Dust & Shine klagar vi aldrig då det är perfekt när vi kommer hem. VARJE gång. Underbart!"
  - - - Jenny Erik

 • Kund från Lund

  " Varannan onsdag är det en fröjd att komma hem. Då harDust & Shine varit hemma hos oss och alla ytor glänser och det doftar rent och fräscht. Jag blir glad redan i hallen! Kund från Lund "
  - - - Jimm Frank

 • Kund från Malmö

  " Er firma känns mycket seriös och allt fungerar precis som avtalat med fakturor mm. När vi pratar städning på jobbet så rekommenderar jag alltid dust and shine för dem som vill få det lika bra som jag har det! Bra, bra! Tack. "
  - - - Eva Fred

 • Kund från Södra Sandby

  " Åh så skönt. Det var precis vad jag kunde begära och önska!! Om det är så här varje gång blir jag överlycklig! Det är så härligt att se att någons ögon har sett och åtgärdat inte bara det som går av bara farten. bra! Super - Kund från Södra Sandby "
  - - - Erik Ström

 • Kund från Bjärred

  " Vill bara meddela att vi var jätte nöjda med städningen den här veckan :):) Så tack till dig Michael och till Viveca! "
  - - - Emma Lind

 • Kund från Löddeköpinge

  " Du övertygar med både ditt enormt trevliga sätt. Ni är inte billigast av dem vi frågat – men ni känns ändå som det helt självklara valet. "
  - - - Sussana Erikson

 • Kund från Svedala

  " Håller precis på att fixa inför målning och det finns inte ett spår av damm!!!! Tusen tack för er insats! "
  - - - Jeanette Eklund

 • Kund från Hjärup

  " Vill gärna att du ska veta att städningen hemma hos oss underlättar fantastiskt mycket för mig. jag hade aldrig orkat med att hålla så rent själv! Bra job. "
  - - - Jonas Lindaholm

 • Kund från Malmö

  " Det kändes verkligen bra att huset gicks igenom mer noggrant och vi kände oss väldigt nöjda när vi kikade på resultatet efteråt. Super. "
  - - - House of solution

 • *******
 • Kund från Svedala

  " Min fönster har aldrig varit så ren, vara jättebra helt enkel!. "
  - - - Susanne Jensen

 • Kund från Lund

  " Väldigt duktiga; Utmärkt noggran städning utförd av proffsig och trevlig personal, alltid lika fint och skinande i mitt hem efter att jag haft Dust & Shine hos mig. Skönt att komma hem och allt är gjort och doftar alltid så gott!. "
  - - - Camilla Sterneborg

 • Kund från Oxie

  " Professionellt bemötande och noggran och bra städning. Mycket nöjd, seriöst företag "
  - - - Andreas Anna

 • Kund från Svedala

  " De kom i tid och arbetade snabbt och noggrant. Jättenöjd. "
  - - - Patrik Per

 • Kund från Malmö

  " Riktigt bra städning och mattvätt. Utmärkt service, vänligt bemötande samt stort kunnade. Det blev toppenbra "
  - - - Leif Holmen

 • Kund från Bara

  " Jag är supernöjd med flyttstädningen! Bra service, bra städning. "
  - - - Maja Halonen

 • Kund från Staffanstorp

  " Vi är sååå nöjda! Kvalitetsstädning till förmånligt pris. Otroligt fint bemötande, inget är omöjligt för D&S. Kommer anlita dem för en lång tid framöver. Rekommenderar varmt! "
  - - - Hans Ida

 • Kund från Bjärred

  " Jag kan varmt rekommendera Dust & Shine. Har testa en hel del städfirmor förut med aldrig varit så nöjd med städningen som jag är just nu. Otroligt trevlig personal och servicen är av världsklass. Bra jobb! "
  - - - Martin Anders

 • Kund från Lomma

  " Renare än renast. Noggrann genomförd putsning av gamla fönster som krävde en del skrapning. Snabbt och proffsigt bemötande. Bra jobb och bra pris. "
  - - - Carl-Erik Fredrik

 • Kund från Arlöv

  " Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet! "
  - - - Sofia Jesper

 • Kund från Limhamn

  " Det är verkligen frid! Tvekade länge innan anlitade Dust & Shine - har prövat 7 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Michael har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv! "
  - - - Alexandra Matthias

 • Kund från Bunkeflostrand

  " Prisvärd städning! Michael är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Dust & Shine. Dust & Shine levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda! "
  - - - Pär L

 • Kund från Dalby

  " Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera! "
  - - - Jessica Jarl

 • Kund från Malmö

  " Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt. "
  - - - Mario Wilson