Referenser

Mer information följ oss på

Cinque Terre

Kund från Lund

Jag anlitade Dust & Shine för första gången så har jag fått mer fritid, nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter såsom att ta en promenad med min familj.

- - -Hanna Olof

Kund från Malmö

När någon annan städar framkommer ofta synpunkter på hur det är utfört. Med Dust & Shine klagar vi aldrig då det är perfekt när vi kommer hem. VARJE gång. Underbart!

- - - Jenny Erik

Kund från Lund

Varannan onsdag är det en fröjd att komma hem. Då harDust & Shine varit hemma hos oss och alla ytor glänser och det doftar rent och fräscht. Jag blir glad redan i hallen! Kund från Lund

- - -Jimm Frank

Kund från Malmö

Er firma känns mycket seriös och allt fungerar precis som avtalat med fakturor mm. När vi pratar städning på jobbet så rekommenderar jag alltid dust and shine för dem som vill få det lika bra som jag har det! Bra, bra! Tack.

- - -Eva Fred

Kund från Södra Sandby

Åh så skönt. Det var precis vad jag kunde begära och önska!! Om det är så här varje gång blir jag överlycklig! Det är så härligt att se att någons ögon har sett och åtgärdat inte bara det som går av bara farten. bra! Super - Kund från Södra Sandby

- - - Erik Ström

Kund från Bjärred

Vill bara meddela att vi var jätte nöjda med städningen den här veckan :):) Så tack till dig Michael och till Viveca!

- - - Emma Lind

Kund från Löddeköpinge

Du övertygar med både ditt enormt trevliga sätt. Ni är inte billigast av dem vi frågat – men ni känns ändå som det helt självklara valet.

- - - Sussana Erikson

Kund från Svedala

Håller precis på att fixa inför målning och det finns inte ett spår av damm!!!! Tusen tack för er insats!

- - - Jeanette Eklund

Kund från Hjärup

Vill gärna att du ska veta att städningen hemma hos oss underlättar fantastiskt mycket för mig. jag hade aldrig orkat med att hålla så rent själv! Bra job.

- - - Jonas Lindaholm

Kund från Malmö

Det kändes verkligen bra att huset gicks igenom mer noggrant och vi kände oss väldigt nöjda när vi kikade på resultatet efteråt. Super.

- - - House of solution

Kund från Svedala

Min fönster har aldrig varit så ren, vara jättebra helt enkel!

- - - Susanne Jensen

Kund från Lund

Väldigt duktiga; Utmärkt noggran städning utförd av proffsig och trevlig personal, alltid lika fint och skinande i mitt hem efter att jag haft Dust & Shine hos mig. Skönt att komma hem och allt är gjort och doftar alltid så gott!

- - - Camilla Sterneborg

Kund från Oxie

Professionellt bemötande och noggran och bra städning. Mycket nöjd, seriöst företag

- - - Andreas Anna

Kund från Svedala

De kom i tid och arbetade snabbt och noggrant. Jättenöjd

- - - Patrik Per

Kund från Malmö

Riktigt bra städning och mattvätt. Utmärkt service, vänligt bemötande samt stort kunnade. Det blev toppenbra

- - - Leif Holmen

Kund från Höllviken

Idag har vi fått våra fönster putsade. MKT bra utfört arbete. Önskar du rena fönster så kan vi verkligen rekommendera Dust & Shine.

- - - Fredrik Petersson

Kund från Bara

Jag är supernöjd med flyttstädningen! Bra service, bra städning.

- - - Maja Halonen

Kund från Staffanstorp

Vi är sååå nöjda! Kvalitetsstädning till förmånligt pris. Otroligt fint bemötande, inget är omöjligt för D&S. Kommer anlita dem för en lång tid framöver. Rekommenderar varmt!

- - - Hans Ida

Kund från Bjärred

Jag kan varmt rekommendera Dust & Shine. Har testa en hel del städfirmor förut med aldrig varit så nöjd med städningen som jag är just nu. Otroligt trevlig personal och servicen är av världsklass. Bra jobb!

- - - Martin Anders

Kund från Lomma

Renare än renast. Noggrann genomförd putsning av gamla fönster som krävde en del skrapning. Snabbt och proffsigt bemötande. Bra jobb och bra pris.

- - - Carl-Erik Fredrik

Kund från Arlöv

Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet!

- - - Sofia Jesper

Kund från Limhamn

Det är verkligen frid! Tvekade länge innan anlitade Dust & Shine - har prövat 7 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Michael har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv!

- - - Alexandra Matthias

Kund från Bunkeflostrand

Prisvärd städning! Michael är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Dust & Shine. Dust & Shine levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda! Pär L

- - - Pär L

Kund från Dalby

Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera!

- - - Jessica Jarl

Kund från Malmö

Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt.

- - - Mario Wilson

Kund från Lund

Bra Dust! Jag har bytt städföretag många gånger men har nu hittat rätt. Toppen.

- - -Nina Erikson

Kund från Malmö

D&S är ett företag som funnits där för oss jämt när vi behövt hjälp i vardagen. De gör det lilla extra som man alltid uppskattar. Har rekommenderat dem till många.

- - -Niklas Hansen

Kund från Dalby

Vi har anlitat D&S i många år och rekommenderat dem till många av våra vänner.

- - -Hans Engdahl

Kund från Malmö

D&S städning är oklanderlig. De gör alltid det lilla extra. Personalen är trevlig och proffessionell. Vad mer kan man begära. TACK!

- - -Sussan Christensen

Kund från Genarp

Helt fantastiskt! Helt suveränt städat, Fantastiskt personal.

- - -Sven Hans

Kund från Löddeköpinge

Lätt att få tag i bra städat kommer att fortsätta anlita dom eftersom vi bytt från ett företag som vi inte var nöjda med.

- - -Maria Stefan

Kund från Lund

Bra städat! Städningen var riktigt bra utfört, noggrant och professionellt, rekommenderas verkligen.

- - -Helena Fredrik

Kund från Vellinge

Fantastisk! Dust & Shine gör vardagen MYCKET enklare. Mycket proffsigt bemötande och lägenheten har nog aldrig varit så välstädad! Kan absolut rekommendera.

- - -Leila Rapp

Kund från Bjärred

Otrolig duktig jobb, han hittade alla mina knutar i ryggen och axlar, jag mår så mycket bättre nu. Tack Dust&Shine

- - -Yeliz Nilsson

Kund från Sjöbo

Har anlitat Dust&Shine för städning varannan vecka. Trevliga, snyggt och ordentligt städat.

- - -Irina Rubenson

Kund från Landskrona

Fantastiskt bra jobb. Dust & Shine kom till oss i våras och putsade våra fönster. Resultatet blev mycket bra! Ett stort plus var att de torkade upp efter sig så det var mycket snyggt även runt fönstren när de var klara. De var snabba och effektiva. Dessutom är de mycket trevliga att ha att göra med.

- - -Katarina Annellsson

Kund från Bara

Perfekt! Helt sjukt noggranna sist! Hade en gammal trasig 70-tals spis där minsta trasiga del var putsad m tandborste typ :-) Har bokat d&S igen, hoppas på lika bra resultat som för två år sen!

- - -Olle Erikson

Kund från Södra Sandby

Glad! Har anlitat D&S både privat och på våran firma, vi är mycket nöjda, dem håller vad dem lovar.

- - -Cathrine Röhr

Kund från Malmö

Rent och tryggt, sedan vi har fått Dust & Shine till oss så är vi väldigt nöjda. Det känns tryggt att ha Victor i vårt hem, han är väldigt noggrann och vi har höga krav. Det är en härlig känsla att stiga innanför dörren när han har varit här och tagit hand om allt till perfektion.

- - -Emilia Dahlström

Kund från Eslöv

Så skönt att komma hem till ett välstädat hem! Vi är jättenöjda med städningen och de gånger vi behövt byta tid är det aldrig några problem. Kan varmt rekommendera Dust & Shine!

- - -Ove Niclas

Kund från Lomma

Helnöjda! Vi är mer än nöjda med D&S, det är verkligen en magisk känsla att komma hem till ett skinande hus efter att Michael utfört sina städkonster, som en god fe från sagoböckerna :)

- - -Peter Persson

Kund från Lomma

Supernöjd! Jag har testat många städfirmor men ingen kan mäta sig med Dust. Victor som städar hos oss är otroligt gullig som person och städar noggrant. Kontakten med Dust är alltid smidig och de är lyhörda. Jag rekommenderar dem starkt, utan tvekan.

- - -Victoria Lottering

Kund från Bunkeflostrand

Punktlig, pålitlig och bra städat… Efter ett år med D&S är vi fortfarnade supernöjda! Vi har en mycket bra tjej som jobbar väldigt metodisk och effektivt. Tack Dust 😊

- - -Annie Anderberg

Kund från Skurup

Kvalitet! Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet!

- - -Olivia Claesson

Kund från Svedala

Mycket välstädat. Michael är mycket noggrann och ordentlig, dessutom glad och trevlig

- - -Anita Erikson

Kund från Staffanstorp

Mycket bra. Aldrig nåt krångel att byta tider, rent och snyggt och de gör alltid det lilla extra jag verkligen uppskattar!

- - -Carina Armannsson

Kund från Dalby

Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med D&S. Kan absolut rekommendera!

- - -Anette Johnsson

Kund från Burlöv

Fantastisk!!! Dust gör livet lättare, snabb respons och superbra utförda tjänster, vi kunde inte vara nöjdare

- - -Lisa Victor

Kund från Löddeköpinge

Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt.

- - -Elna Roslund

Kund från Tygelsjö

Har anlitat firman och vår erfarenhet är mycket bra. Punktliga och nogranna samt inte minst väldigt trevliga. Min fru och jag kan varmt rekommendera D&S.

- - -Anette Bengt

Kund från Staffanstorp

Mycket pålitlig, Mycket punktliga, noggranna och snabba. Har absolut inget att klaga på. Har använt dem sammanlagt tre gånger nu. Kan absolut rekommenderas.

- - -Sandra Holmberg

Kund från Glostorp

Pålitlig och noggrann. Har anlitat D&S när jag skulle flytt städa mitt hus, städning utfördes utan anmärkning av mycket trevlig personal, nya ägaren berömde mig för mycket väll utfört städning. Rekommenderar varmt.

- - -Ulrika Pedersen

Kund från Burlöv

Väldigt proffesionelt! Har haft detta D&S som utför veckostäd åt mig. Är väldigt nöjd då allt är välstädat och organiserat varje gång. Slänger alltid i tvätten och gör rent på ställen jag inte visste var smutsigt :). Personalen är pålitlig vilket är väldigt viktigt. Rekommenderas varmt

- - -Ulrika Palm

Kund från Eslöv

Mycket nöjd! Var ute sent med att fixa flyttstädning men de va inge problem för Dust & Shine! Kom direkt och gjorde ett toppenjobb. Bra och snabb service, trevlig personal! Rekommenderar starkt!

- - -Irina Askman

Kund från Lomma

Bra hemstädning! För ett år sedan hade vi anlitat DUST för flyttstädning, det var perfekt. Nu har vi de som hemstädning (varje vecka) det är faktiskt samma bra kvalitet och noggrannhet som de håller alltid. Rekommenderas väl.

- - -Marie Lindbäck

Kund från Oxie

Grymt bra service!!! Vi har varit första gången kund hos en städföterag och är mycket nöjda med såväl resultatet av städningen som deras bemötande och engagemang. Kan varmt rekommendera till personer som är på jakt efter en seriös, noggrann och engagerad städhjälp med dust & shine.

- - -Annika Granström

Kund från Kävlinge

Mkt nöjd. Var väldigt stressade och behövde akut flyttstädning. Vi ringde runt till olika bolag men dust & shine var de som kunde komma snabbast! Riktigt skönt med snabb service och resultatet blev fantastiskt. Både vi & den nya ägaren var super nöjda.

- - -Hanna Patrick

Kund från Lund

Vårstädning. Jag bestämde mig för en vårstädning och anlitade dust & shine vilket jag kommer att göra hädanefter. Tack för ett trevligt bemötande och ett bra resultat.

- - -Hans Persson

Kund från Bunkeflostrand

Hade påpekat om vad som var viktigt att åtgärda i städningen av mitt hus och blev tagen på största allvar. Fick ett trevligt bemötande vid slutbesiktningen och det fanns ingenting att anmärka på. Snabbt, enkelt, stabilt och billigt. Högsta omdömet! Tack DUST.

- - -Elisabeth Svensson

Kund referenser

 • Kund från Lund

  " Jag anlitade Dust & Shine för första gången så har jag fått mer fritid, nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter såsom att ta en promenad med min familj."
  - - -Hanna Olof

 • Kund från Malmö

  " När någon annan städar framkommer ofta synpunkter på hur det är utfört. Med Dust & Shine klagar vi aldrig då det är perfekt när vi kommer hem. VARJE gång. Underbart!"
  - - - Jenny Erik

 • Kund från Lund

  " Varannan onsdag är det en fröjd att komma hem. Då harDust & Shine varit hemma hos oss och alla ytor glänser och det doftar rent och fräscht. Jag blir glad redan i hallen! Kund från Lund "
  - - - Jimm Frank

 • Kund från Malmö

  " Er firma känns mycket seriös och allt fungerar precis som avtalat med fakturor mm. När vi pratar städning på jobbet så rekommenderar jag alltid dust and shine för dem som vill få det lika bra som jag har det! Bra, bra! Tack. "
  - - - Eva Fred

 • Kund från Södra Sandby

  " Åh så skönt. Det var precis vad jag kunde begära och önska!! Om det är så här varje gång blir jag överlycklig! Det är så härligt att se att någons ögon har sett och åtgärdat inte bara det som går av bara farten. bra! Super - Kund från Södra Sandby "
  - - - Erik Ström

 • Kund från Bjärred

  " Vill bara meddela att vi var jätte nöjda med städningen den här veckan :):) Så tack till dig Michael och till Viveca! "
  - - - Emma Lind

 • Kund från Löddeköpinge

  " Du övertygar med både ditt enormt trevliga sätt. Ni är inte billigast av dem vi frågat – men ni känns ändå som det helt självklara valet. "
  - - - Sussana Erikson

 • Kund från Svedala

  " Håller precis på att fixa inför målning och det finns inte ett spår av damm!!!! Tusen tack för er insats! "
  - - - Jeanette Eklund

 • Kund från Hjärup

  " Vill gärna att du ska veta att städningen hemma hos oss underlättar fantastiskt mycket för mig. jag hade aldrig orkat med att hålla så rent själv! Bra job. "
  - - - Jonas Lindaholm

 • Kund från Malmö

  " Det kändes verkligen bra att huset gicks igenom mer noggrant och vi kände oss väldigt nöjda när vi kikade på resultatet efteråt. Super. "
  - - - House of solution

 • *******
 • Kund från Svedala

  " Min fönster har aldrig varit så ren, vara jättebra helt enkel!. "
  - - - Susanne Jensen

 • Kund från Lund

  " Väldigt duktiga; Utmärkt noggran städning utförd av proffsig och trevlig personal, alltid lika fint och skinande i mitt hem efter att jag haft Dust & Shine hos mig. Skönt att komma hem och allt är gjort och doftar alltid så gott!. "
  - - - Camilla Sterneborg

 • Kund från Oxie

  " Professionellt bemötande och noggran och bra städning. Mycket nöjd, seriöst företag "
  - - - Andreas Anna

 • Kund från Svedala

  " De kom i tid och arbetade snabbt och noggrant. Jättenöjd. "
  - - - Patrik Per

 • Kund från Malmö

  " Riktigt bra städning och mattvätt. Utmärkt service, vänligt bemötande samt stort kunnade. Det blev toppenbra "
  - - - Leif Holmen

 • Kund från Bara

  " Jag är supernöjd med flyttstädningen! Bra service, bra städning. "
  - - - Maja Halonen

 • Kund från Staffanstorp

  " Vi är sååå nöjda! Kvalitetsstädning till förmånligt pris. Otroligt fint bemötande, inget är omöjligt för D&S. Kommer anlita dem för en lång tid framöver. Rekommenderar varmt! "
  - - - Hans Ida

 • Kund från Bjärred

  " Jag kan varmt rekommendera Dust & Shine. Har testa en hel del städfirmor förut med aldrig varit så nöjd med städningen som jag är just nu. Otroligt trevlig personal och servicen är av världsklass. Bra jobb! "
  - - - Martin Anders

 • Kund från Lomma

  " Renare än renast. Noggrann genomförd putsning av gamla fönster som krävde en del skrapning. Snabbt och proffsigt bemötande. Bra jobb och bra pris. "
  - - - Carl-Erik Fredrik

 • Kund från Arlöv

  " Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet! "
  - - - Sofia Jesper

 • Kund från Limhamn

  " Det är verkligen frid! Tvekade länge innan anlitade Dust & Shine - har prövat 7 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Michael har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv! "
  - - - Alexandra Matthias

 • Kund från Bunkeflostrand

  " Prisvärd städning! Michael är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Dust & Shine. Dust & Shine levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda! "
  - - - Pär L

 • Kund från Dalby

  " Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera! "
  - - - Jessica Jarl

 • Kund från Malmö

  " Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt. "
  - - - Mario Wilson