Städprodukt

Vad är en städprodukt?

En städprodukt är en blandning av särskilda ämnen som används för att ta bort smuts och fläckar från en yta och för att återställa ytan till dess ursprungliga skick.

Städprodukten används för att ta bort oönskade föroreningar smuts från en yta.

Städning spelar en viktig roll i vårt dagliga liv, det är en viktig folkhälsofaktor för konsumenter.

Att hålla ytor rena och fria från smuts bidrar inte bara till att minska möjligheterna för spridning av bakterier, men bidrar till en ren miljö en längre hälsosam livs.

Självklart använder vi oss bara av miljögodkända rengöringsmedel. Det är ett ställningstagande inte bara för Malmö och den vackra natur som omger staden, utan också för våra kunder som har rätt att slippa kemikalier och andra otrevligheter som inte hör hemma vid en hemstädning.

Vad är ett lösningsmedel?

Ett lösningsmedel är ett ämne som upplöser, upphäver eller utvinner andra material, oftast utan att kemiskt förändra antingen lösningsmeda eller andra material.

Till exempel, är vatten det vanligaste lösningsmedlet - det kallas "universella lösningsmedlet" eftersom de flesta material löser sig i vatten till en viss grad.

Du har sett att vatten fungerar som ett lösningsmedel, har du någonsin sett socker eller salt upplösas när det blandas med vatten?

Men när det gäller städning, är vatten inte alltid tillräckligt. Oljiga, fettfläckar löser sig inte så lätt i vanligt vatten. Det är när andra lösningsmedel tillsätts prestandan förbättras.

Vissa lösningsmedel, såsom kortkedjiga alkoholer och glykoletrar, upplöses lätt i vatten, då skapas en vatten-baserad lösning som effektivt tränger och bryter ner oljig smuts.

Ingen fläckar kvarlämnat

Lösningsmedel spelar en viktig roll i reningsprocessen. De bryter upp / tarbort och upplöser fläckar från en hård yta/material, för att förhindra smutsiga rester att återvända på din nyligen tvättade ytor.

Lösningsmedel förekommer i många vanliga rengöringsprodukter, inklusive: kök, badrum, toalett och golvpolish.

Lösningsmedlen i hushållens städning bidrar till att göra, duschar, toaletter, baljor, mattor och andra hushållsartiklar rena.

Vi använder oss bara av miljögodkända städmedel.

Vad är Grön städning?

"Grön" är en färg. Fråga våra barn, det är vad du får när man blandar de primära färger, blått och gult.

"Grön" betyder helt enkelt något bättre för miljön. Nu, för att definiera Grön städning måste vi förstå vad är "Bättre för miljön?"

Miljön är en stor plats - lika stor som planeten. "Grön" betyder säkert för oss och varje levande ting: ja! Tillverkatav växter och inte olja? Biologiskt nedbrytbar? Bra för luften? Inga carcinogener? Mindre avfall? Energihushållning? Vattenbesparing? Hållbara ingredienser?

Lösningsmedel hjälper (available to Med desinfektionsmedes) uppgifter genom att sänka ytspänningen. Denna funktion, som abetar med andra ingredienser i produkten, hjälper desinfektionsmedlet att komma i in skrymslen och vrår i hem. Effektiva för att minska bakterier.

En annan fördel med lösningsmedel är produktens stabilitet. Stabil städningprodukt innebär att förstå. Lösningsmedel förhindra separation, vilket är en viktig-funktion för att ge produkter längre hållbarhet.

Lösningsmedel är i sv mängd olika hem städningsprodukter för att förbättra städningseffektiviteten and göra fåll bade lättare att städning and mer hygieniskt.

Effektiviteten av/lösningsmedel i städning hjälper oss att tå renare, vackrare hem och kontor.

Kund referenser

 • Kund från Lund

  " Jag anlitade Dust & Shine för första gången så har jag fått mer fritid, nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter såsom att ta en promenad med min familj."
  - - -Hanna Olof

 • Kund från Malmö

  " När någon annan städar framkommer ofta synpunkter på hur det är utfört. Med Dust & Shine klagar vi aldrig då det är perfekt när vi kommer hem. VARJE gång. Underbart!"
  - - - Jenny Erik

 • Kund från Lund

  " Varannan onsdag är det en fröjd att komma hem. Då harDust & Shine varit hemma hos oss och alla ytor glänser och det doftar rent och fräscht. Jag blir glad redan i hallen! Kund från Lund "
  - - - Jimm Frank

 • Kund från Malmö

  " Er firma känns mycket seriös och allt fungerar precis som avtalat med fakturor mm. När vi pratar städning på jobbet så rekommenderar jag alltid dust and shine för dem som vill få det lika bra som jag har det! Bra, bra! Tack. "
  - - - Eva Fred

 • Kund från Södra Sandby

  " Åh så skönt. Det var precis vad jag kunde begära och önska!! Om det är så här varje gång blir jag överlycklig! Det är så härligt att se att någons ögon har sett och åtgärdat inte bara det som går av bara farten. bra! Super - Kund från Södra Sandby "
  - - - Erik Ström

 • Kund från Bjärred

  " Vill bara meddela att vi var jätte nöjda med städningen den här veckan :):) Så tack till dig Michael och till Viveca! "
  - - - Emma Lind

 • Kund från Löddeköpinge

  " Du övertygar med både ditt enormt trevliga sätt. Ni är inte billigast av dem vi frågat – men ni känns ändå som det helt självklara valet. "
  - - - Sussana Erikson

 • Kund från Svedala

  " Håller precis på att fixa inför målning och det finns inte ett spår av damm!!!! Tusen tack för er insats! "
  - - - Jeanette Eklund

 • Kund från Hjärup

  " Vill gärna att du ska veta att städningen hemma hos oss underlättar fantastiskt mycket för mig. jag hade aldrig orkat med att hålla så rent själv! Bra job. "
  - - - Jonas Lindaholm

 • Kund från Malmö

  " Det kändes verkligen bra att huset gicks igenom mer noggrant och vi kände oss väldigt nöjda när vi kikade på resultatet efteråt. Super. "
  - - - House of solution

 • *******
 • Kund från Svedala

  " Min fönster har aldrig varit så ren, vara jättebra helt enkel!. "
  - - - Susanne Jensen

 • Kund från Lund

  " Väldigt duktiga; Utmärkt noggran städning utförd av proffsig och trevlig personal, alltid lika fint och skinande i mitt hem efter att jag haft Dust & Shine hos mig. Skönt att komma hem och allt är gjort och doftar alltid så gott!. "
  - - - Camilla Sterneborg

 • Kund från Oxie

  " Professionellt bemötande och noggran och bra städning. Mycket nöjd, seriöst företag "
  - - - Andreas Anna

 • Kund från Svedala

  " De kom i tid och arbetade snabbt och noggrant. Jättenöjd. "
  - - - Patrik Per

 • Kund från Malmö

  " Riktigt bra städning och mattvätt. Utmärkt service, vänligt bemötande samt stort kunnade. Det blev toppenbra "
  - - - Leif Holmen

 • Kund från Bara

  " Jag är supernöjd med flyttstädningen! Bra service, bra städning. "
  - - - Maja Halonen

 • Kund från Staffanstorp

  " Vi är sååå nöjda! Kvalitetsstädning till förmånligt pris. Otroligt fint bemötande, inget är omöjligt för D&S. Kommer anlita dem för en lång tid framöver. Rekommenderar varmt! "
  - - - Hans Ida

 • Kund från Bjärred

  " Jag kan varmt rekommendera Dust & Shine. Har testa en hel del städfirmor förut med aldrig varit så nöjd med städningen som jag är just nu. Otroligt trevlig personal och servicen är av världsklass. Bra jobb! "
  - - - Martin Anders

 • Kund från Lomma

  " Renare än renast. Noggrann genomförd putsning av gamla fönster som krävde en del skrapning. Snabbt och proffsigt bemötande. Bra jobb och bra pris. "
  - - - Carl-Erik Fredrik

 • Kund från Arlöv

  " Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet! "
  - - - Sofia Jesper

 • Kund från Limhamn

  " Det är verkligen frid! Tvekade länge innan anlitade Dust & Shine - har prövat 7 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Michael har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv! "
  - - - Alexandra Matthias

 • Kund från Bunkeflostrand

  " Prisvärd städning! Michael är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Dust & Shine. Dust & Shine levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda! "
  - - - Pär L

 • Kund från Dalby

  " Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera! "
  - - - Jessica Jarl

 • Kund från Malmö

  " Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt. "
  - - - Mario Wilson