Storstädning

Det är viktigt och hälsosam att ta hand om vara miljön.

Vi förstår hur tufft livsstil är från ett åtagande till den andra när har man en bråtom liv. Våra bekymmer är att hjälpa ni att städa dina hem på grund av ni har inga tid att städa. Våra medarbetare är professionellt utbildade och skräddarsys för att identifiera och möta dina specifika behov att ha ett ren och fräsch hem/ kontor. Vi delar alla en vision om att skapa långsiktiga relationer genom kvalitet, trivsel och vår medarbetare som alla delar en vision om att skapa långsiktiga relationer genom kvalité, arbetsglädje samt ett städuppdrag med finess och stil.

Vi tycker att varje hem och kontor har en genuin känsla. Då kan man få fram genom att vårda inredningen väl. Vi ställer krav på noggrannhet och omsorg. Ingen hörna eller damm undgår våra ögon.

Till skillnad från de flesta av våra konkurrenter, erbjuder vi alternativa städscheman. Vi hjälper er att städa från taket till golvet. Vi är övertygade om att du kommer att älska våra tjänster och vill fortsätta med vårt företag under många år framöver. Allt vårt arbete är garanterat på bra tjänster.

Eftersom har du bättre saker att göra med dina tid, väljer oss helt enkelt Dust & Shine för att hjälpa ni med dina städning.

Med schemat som bas har du ett fast pris, och du kan lätta lägger till fler extra städtjänster t.ex det kan vara fönsterputsning o.s.v.

Våra tjänster omfattar

Samtliga rum, inklusive kök och badrum

Alla dörrar, dörrkarmar, dörrhandtag och skåpsdörrar torkas av.

Samtliga golvlister dammsugs och torkas av.

Spindlar/spindelväv tas bort, väggar dammas.

Element dammas och rengörs.

Fönsterkarmar och fönsterbänkar rengörs.

Samtliga elkontakter torkas, dock inte inuti.

Noggrann dammsugning av golv samt våtmoppning av samtliga golvytor.

Dammsugning/avtorkning av möbler.

Noggrann dammning.

Avtorkning av ytterdörr.

Kök

Avtorkning av samtliga skåp, lådor, luckor, paneler och dörrar som tillhör köket.

Rengöring av allt kakel och fläckborttagning på väggar.

Samtliga bänkytor och diskho rengörs.

Samtliga vitvaror rengörs utvändigt. Spis/ugn rengörs in- och utvändigt, om möjligt även bakom/under.

Kyl och frys rengörs utvändigt

Köksfläkt rengörs (fettfilter diskas med fördel i diskmaskin) och ventiler för ventilation torkas av utvändigt.

Badrum och toaletter

Tvättas ned från tak till golv.

Avkalkning av ytor vid behov.

Golvbrunn rengörs.

Ventilation torkas av.

Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp rengörs in- och utvändigt. Filter görs rent.

Med storstädning från oss så har vi dessutom

Vi har med oss allt material och använder endast miljögodkända rengöringsmedel. Microtrasor och svampar är av högsta kvalité. Våra dammsugare är bland de bästa på marknaden och har inbyggt Hepafilter. Det hjälper våra dammallergiker och resultatet blir också ett mer dammfritt hem. 24 timmars garanti.

Cinque Terre
Cinque Terre

Kund referenser

 • Kund från Lund

  " Jag anlitade Dust & Shine för första gången så har jag fått mer fritid, nu kan jag ägna mig åt mycket olika aktiviteter såsom att ta en promenad med min familj."
  - - -Hanna Olof

 • Kund från Malmö

  " När någon annan städar framkommer ofta synpunkter på hur det är utfört. Med Dust & Shine klagar vi aldrig då det är perfekt när vi kommer hem. VARJE gång. Underbart!"
  - - - Jenny Erik

 • Kund från Lund

  " Varannan onsdag är det en fröjd att komma hem. Då harDust & Shine varit hemma hos oss och alla ytor glänser och det doftar rent och fräscht. Jag blir glad redan i hallen! Kund från Lund "
  - - - Jimm Frank

 • Kund från Malmö

  " Er firma känns mycket seriös och allt fungerar precis som avtalat med fakturor mm. När vi pratar städning på jobbet så rekommenderar jag alltid dust and shine för dem som vill få det lika bra som jag har det! Bra, bra! Tack. "
  - - - Eva Fred

 • Kund från Södra Sandby

  " Åh så skönt. Det var precis vad jag kunde begära och önska!! Om det är så här varje gång blir jag överlycklig! Det är så härligt att se att någons ögon har sett och åtgärdat inte bara det som går av bara farten. bra! Super - Kund från Södra Sandby "
  - - - Erik Ström

 • Kund från Bjärred

  " Vill bara meddela att vi var jätte nöjda med städningen den här veckan :):) Så tack till dig Michael och till Viveca! "
  - - - Emma Lind

 • Kund från Löddeköpinge

  " Du övertygar med både ditt enormt trevliga sätt. Ni är inte billigast av dem vi frågat – men ni känns ändå som det helt självklara valet. "
  - - - Sussana Erikson

 • Kund från Svedala

  " Håller precis på att fixa inför målning och det finns inte ett spår av damm!!!! Tusen tack för er insats! "
  - - - Jeanette Eklund

 • Kund från Hjärup

  " Vill gärna att du ska veta att städningen hemma hos oss underlättar fantastiskt mycket för mig. jag hade aldrig orkat med att hålla så rent själv! Bra job. "
  - - - Jonas Lindaholm

 • Kund från Malmö

  " Det kändes verkligen bra att huset gicks igenom mer noggrant och vi kände oss väldigt nöjda när vi kikade på resultatet efteråt. Super. "
  - - - House of solution

 • *******
 • Kund från Svedala

  " Min fönster har aldrig varit så ren, vara jättebra helt enkel!. "
  - - - Susanne Jensen

 • Kund från Lund

  " Väldigt duktiga; Utmärkt noggran städning utförd av proffsig och trevlig personal, alltid lika fint och skinande i mitt hem efter att jag haft Dust & Shine hos mig. Skönt att komma hem och allt är gjort och doftar alltid så gott!. "
  - - - Camilla Sterneborg

 • Kund från Oxie

  " Professionellt bemötande och noggran och bra städning. Mycket nöjd, seriöst företag "
  - - - Andreas Anna

 • Kund från Svedala

  " De kom i tid och arbetade snabbt och noggrant. Jättenöjd. "
  - - - Patrik Per

 • Kund från Malmö

  " Riktigt bra städning och mattvätt. Utmärkt service, vänligt bemötande samt stort kunnade. Det blev toppenbra "
  - - - Leif Holmen

 • Kund från Bara

  " Jag är supernöjd med flyttstädningen! Bra service, bra städning. "
  - - - Maja Halonen

 • Kund från Staffanstorp

  " Vi är sååå nöjda! Kvalitetsstädning till förmånligt pris. Otroligt fint bemötande, inget är omöjligt för D&S. Kommer anlita dem för en lång tid framöver. Rekommenderar varmt! "
  - - - Hans Ida

 • Kund från Bjärred

  " Jag kan varmt rekommendera Dust & Shine. Har testa en hel del städfirmor förut med aldrig varit så nöjd med städningen som jag är just nu. Otroligt trevlig personal och servicen är av världsklass. Bra jobb! "
  - - - Martin Anders

 • Kund från Lomma

  " Renare än renast. Noggrann genomförd putsning av gamla fönster som krävde en del skrapning. Snabbt och proffsigt bemötande. Bra jobb och bra pris. "
  - - - Carl-Erik Fredrik

 • Kund från Arlöv

  " Vi har nyligen bytt till Dust & Shine och vi är väldigt nöjda med dem! Trevligt bemötande, inga strul med fakturor och kvalitet! "
  - - - Sofia Jesper

 • Kund från Limhamn

  " Det är verkligen frid! Tvekade länge innan anlitade Dust & Shine - har prövat 7 olika firmor och inte var nöjd. Är fortfarande trevligt överaskad efter att Michael har varit och städat. Snyggt, omtänksamt och, faktiskt, bättre än jag skulle ha det gjort själv! "
  - - - Alexandra Matthias

 • Kund från Bunkeflostrand

  " Prisvärd städning! Michael är mycket noggrann och effektiv i sin städning. Vi har bytt från Hemfrid och det är stor skillnad på städningen och servicen från Dust & Shine. Dust & Shine levererar hög kvalitet till ett bra pris, vi är mycket nöjda! "
  - - - Pär L

 • Kund från Dalby

  " Bra städat, rent och snyggt. Lite osäker på vad man kan begära, men det blev väldigt rent. Lite smågrejor, men i princip perfekt arbete. Trevlig personal och bra kontakt med företaget. Kan absolut rekommendera! "
  - - - Jessica Jarl

 • Kund från Malmö

  " Utmärkt tjänst. Väldigt prisvärd och noggrann städning. Jag kände direkt hur mycket fräschare det blev. Professionellt bemötande och uppföljning. Rekommenderar starkt. "
  - - - Mario Wilson